Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Paint Protection Film (PPF folie)

Bij Damians Design zijn we er trots op de enige Gyeon Installer van Paint Protection Film te zijn voor uw auto in het Noorden. Dit betekent dat we voor u en uw auto exclusieve toegang bieden tot de hoogwaardige Gyeon Paint Protection Film (PPF folie). Als gecertificeerde installateurs zorgen we voor een professionele en nauwkeurige plaatsing, zodat uw voertuig de best mogelijke bescherming krijgt.

Zeven jaar garantie

Bij Damians Design begrijpen we dat uw kostbare bezit beschermd moet worden met hoogwaardige producten. Daarom bieden we een garantie van 7 jaar voor uw auto op de Gyeon PPF folie. U kunt gerust zijn, wetende dat uw lak beschermd is tegen:

  • steenslag
  • krassen
  • insecten
  • boomhars
  • zouten
  • dierlijke uitwerpselen

Hieronder vindt u de 3 verschillende soorten opties.

Oneindige garantie bij onderhoud door Damians Design

Als u voor uw auto ervoor kiest om het onderhoud van uw Gyeon Paint Protection Film bij Damians Design te laten uitvoeren, bieden we u een unieke voordelen. U ontvangt een oneindige garantie op de film als u onderhoudt bij ons doet. Dat betekent dat we ervoor zorgen dat uw lak altijd in perfecte staat blijft. Wij staan klaar om de film te onderhouden en eventuele problemen op te lossen, zodat u altijd kunt genieten van een onberispelijke uitstraling.

Paint protection film: Zelfherstellend

Met de Gyeon Paint Protection Film hoeft u zich geen zorgen te maken over kleine krassen of oppervlaktebeschadigingen. De PPF folie is zelfherstellend, wat betekent dat kleine krasjes vanzelf verdwijnen. Zelfs na jaren intensief gebruik ziet uw lak er nog steeds als nieuw uit. Dit zorgt voor een langdurige bescherming van uw voertuig en behoudt de waarde ervan.

Partial front Vanaf €995,- Offerte aanvragen
Full Front Vanaf €1975,- Offerte aanvragen
Full coverage Prijs op aanvraag Offerte aanvragen