Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Ontchromen auto

Wil je je auto laten opvallen met een onderscheidende look? Dan ben je bij Damian’s Design aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het ontchromen van auto’s, en we nodigen je uit om jouw voertuig te transformeren tot een stijlvolle blikvanger. Of je nu een subtiele verandering wilt of een volledige transformatie, wij zorgen voor het gewenste resultaat. Neem nu contact met ons op en laat je auto schitteren als nooit tevoren!

Wat is het ontchromen van je auto?
Met het ontchromen/dechromen van uw auto neemt u een extra stapje om uw voertuig een andere uitstraling te geven. Dit lijkt een klein detail, maar optisch maakt dit echt het verschil. Met ontchromen kan er vrij gemakkelijk en voordelig, maar altijd met uiterste zorg, een andere uitstraling aan de de chrome-onderdelen van de auto worden gegeven. Dit, zonder de originele lak te verwijderen of de auto over te spuiten. Auto ontchromen gebeurt met een speciale chroom-hechtende wrapfolie met speciale effecten zoals glans, carbon, satijn en mat.

Prijs voor het ontchromen van uw auto

Het ontchromen van een auto kan een aanzienlijke verandering teweegbrengen in het uiterlijk van het voertuig, waarbij de chromen accenten worden verwijderd of vervangen door een andere afwerking. De prijs van het ontchromen van een auto kunnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren.

Ten eerste speelt het merk en model van de auto een rol bij het bepalen van de kosten. Sommige auto’s hebben meer chromen accenten en details dan andere, waardoor het proces complexer en tijdrovender kan zijn.

Daarnaast kan het type afwerking dat wordt gekozen voor het vervangen van het chroom invloed hebben op de prijs. Er zijn verschillende opties beschikbaar, zoals het gebruik van zwarte folie, het aanbrengen van een verflaag of het gebruik van speciale coatings. Wij van Damian’s Design maken gebruik van folie.

Bovendien kunnen de arbeidskosten en de locatie waar de dienst wordt uitgevoerd ook van invloed zijn op de totale kosten. Werkplaatsen in stedelijke gebieden of gebieden met hogere kosten van levensonderhoud kunnen hogere tarieven hanteren. Damian’s Design is gevestigd in Lemmer en zit daardoor in een meer landelijk, maar goed bereikbaar gebied.

Over het algemeen kunnen de kosten van het ontchromen van een auto variëren van enkele honderden tot duizenden euro’s, afhankelijk van de hierboven genoemde factoren. Neem voor een prijsopgave contact op met ons.