Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Auto lampen smoken

Bent u op zoek naar een manier om uw auto een nieuwe, chique en moderne uitstraling te geven? Bij Damian’s Design hebben we de perfecte oplossing: auto lampen smoken! Deze trend is sterk in opkomst, en niet zonder reden. Uw auto lampen smoken geeft uw auto namelijk een nieuwe en chique moderne uitstraling! Tegenwoordig komen auto’s vaak vanuit de fabriek met al donkere getinte achterlichten.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Hoe lampen smoken?

Het smoken van de lampen gebeurt door middel van het zorgvuldig aanbrengen van de folie op uw verlichting. Ons team van professionals zorgt ervoor dat de folie naadloos aansluit, zodat het eindresultaat zowel beschermend als esthetisch verbluffend is.

Wat kost koplampen wrappen en/of achterlichten tinten?

De kosten voor het wrappen en tinten van koplampen of achterlichten kunnen variëren, afhankelijk van het type auto en de gekozen tint. Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend gesprek waarin we een passende offerte voor u kunnen opstellen.

Laat uw auto lampen smoken

Wilt u ook een chique en moderne touch aan uw auto geven? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en laat uw auto lampen smoken. Klaar om uw auto te transformeren? Klik op de onderstaande knop en vraag vandaag nog een offerte aan bij Damian’s Design!

Contact