Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Chameleon Tint

De chameleon tint die wij gebruiken is ontworpen om op te vallen. Met dit kleurveranderingseffect creƫert het een unieke uitstraling voor je auto.

Een ander voordeel van chameleon tint is niet alleen stijl, maar ook privacy en bescherming. Het vermindert de inkijk van buitenaf, waardoor jij en je passagiers meer privacy hebben tijdens het rijden. Bovendien beschermt de tint je tegen UV-stralen, waardoor het interieur van je auto langer meegaat en jijzelf minder wordt blootgesteld aan schadelijke straling.

Dankzij de warmtewerende eigenschappen van de chameleon tint blijft het interieur van je auto koeler, ook wanneer het erg warm is. Dit zorgt voor een betere rijervaring en zorgt ervoor dat je stuurt en stoelen niet oververhit zijn wanneer je in de auto stapt om weg te rijden. De chameleon tint is ontworpen om lang mee te gaan. Je kunt erop vertrouwen dat deze tint er jarenlang als nieuw uit blijft zien.

Vraag een offerte aan