Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact op!

Contact

Damian’s Design in Lemmer is een jong, energiek auto aanpassing’s bedrijf met een flinke dosis passie voor auto’s. We zijn gespecialiseerd in het aanpassen, mooier en veiliger maken van voertuigen met behulp van kwaliteitsfolie. Elke auto krijgt van ons de aandacht en zorg die het verdient, alsof het onze eigen auto is.

We snappen dat je trots bent op je auto. Daarom bieden we diensten aan zoals raamfolie aanbrengen, car wrapping en paint protection die niet alleen de look verbeteren, maar ook bescherming bieden tegen weersinvloeden. Onze folies zijn top en helpen de waarde van je auto te behouden.

In en rond Lemmer staan we bekend om onze kwaliteit en toewijding. Ons team is goed opgeleid en gebruikt de nieuwste technieken om elke auto die onze garage binnenrijdt te transformeren. We zijn een lokaal bedrijf en zetten ons in voor top service aan onze klanten in de regio.

Online vind je ons makkelijk door te zoeken op termen als “auto folie Lemmer”, “car wrapping Friesland”, of “voertuig bescherming”. We willen dat iedereen die op zoek is naar de beste service voor hun auto ons snel kan vinden.

Kies voor Damian’s Design en ontdek een plek waar jouw auto de koning is. We behandelen elk voertuig met respect en deskundigheid. Jouw auto is een meesterwerk op wielen en we zijn er om het te laten stralen. Neem contact op en ontdek wat we voor jou en je auto kunnen betekenen. We maken je auto niet alleen mooier, maar beschermen hem ook tegen de elementen, zodat jij nog lang van je auto kunt genieten in topconditie.

Met onze persoonlijke aanpak, passie voor auto’s en oog voor detail, is jouw auto bij Damian’s Design in goede handen. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in Lemmer! Geniet van onze uitstekende klantenservice en hoog kwaliteit afwerking.